Zig Ziglar
Certified trainer & spreker

Zig Ziglar heeft meer dan 250 miljoen mensen beïnvloed en blijft het verschil maken in de levens van degenen die handelen volgens zijn filosofie. Hij hielp mensen om evenwichtig succes op de lange termijn te behalen. Zijn filosofie is gebaseerd op karakter, houding en vaardigheden.

Ziglar Legacy Certified Trainer en spreker

Eerste van Benelux

Ik ben door de Zig Ziglar familie grondig geselecteerd om, als eerste in de Benelux, aan te sluiten bij het Ziglar-team of beter gezegd de Ziglar-familie.

Ziglar Legacy Certified Trainers & Sprekers zijn zeer gekwalificeerd om de boodschap van Zig Ziglar voort te zetten door zijn bewezen levensveranderende materialen te gebruiken in hun trainingen, seminars en mentoring.

Deze certificering is een teken van competentie van wereldklasse en een betrouwbare reputatie.

Download: The Little Book of Big Quotes

Het kleine boekje om elke dag geïnspireerd aan de slag te gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Bij het versturen van het contactformulier ga je akkoord met de privacyverklaring.

Ziglar Legacy Certified

Als eerste Ziglar Legacy Certified professional van de Benelux heb ik mij persoonlijk verbonden om de Ziglar Legacy te blijven verspreiden. Ik heb het tot mijn persoonlijke en professionele missie gemaakt om de Ziglar Legacy te promoten als het meest effectieve, evenwichtige en bewezen systeem voor het bereiken van echt succes in het leven.

Het is de bedoeling dat elke mens succes behaald. We zijn allemaal geboren om te winnen.

Mijn Ziglar Legacy-certificering is de zekerheid die jij hebt dat ik ben opgeleid in de Ziglar-aanpak om succes in het leven te behalen. Ik ben gecertificeerd door Ziglar Inc. omdat ik de beproefde informatie, inspiratie en motivatie bezit om anderen te helpen de winnaars te worden waarvoor ze zijn geboren.

Zonder twijfel weet ik dat ook JIJ gemaakt bent voor succes op alle gebieden van jouw leven. Zowel op persoonlijk vlak, jouw carrière, bedrijf, gezin of community.

Neem contact met mij op en laten we samenwerken zodat ik jou kan helpen om alles te bereiken in het leven wat je wilt.