Zig Ziglar
Certified trainer & spreker

Zig Ziglar heeft meer dan 250 miljoen mensen beïnvloed en blijft het verschil maken in de levens van degenen die handelen volgens zijn filosofie. Hij hielp mensen om evenwichtig succes op de lange termijn te behalen. Zijn filosofie is gebaseerd op karakter, houding en vaardigheden.

Ziglar Legacy Certified Trainer en spreker

Eerste van Benelux

Ik ben door de Zig Ziglar familie grondig geselecteerd om, als eerste in de Benelux, aan te sluiten bij het Ziglar-team of beter gezegd de Ziglar-familie.

Ziglar Legacy Certified Trainers & Sprekers zijn zeer gekwalificeerd om de boodschap van Zig Ziglar voort te zetten door zijn bewezen levensveranderende materialen te gebruiken in hun trainingen, seminars en mentoring.

Deze certificering is een teken van competentie van wereldklasse en een betrouwbare reputatie.

Download: The Little Book of Big Quotes

Het kleine boekje om elke dag geïnspireerd aan de slag te gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij het versturen van het contactformulier ga je akkoord met de privacyverklaring.

Ziglar Legacy Certified

Als eerste Ziglar Legacy Certified professional van de Benelux heb ik mij persoonlijk verbonden om de Ziglar Legacy te blijven verspreiden. Ik heb het tot mijn persoonlijke en professionele missie gemaakt om de Ziglar Legacy te promoten als het meest effectieve, evenwichtige en bewezen systeem voor het bereiken van echt succes in het leven.

Het is de bedoeling dat elke mens succes behaald. We zijn allemaal geboren om te winnen.

Mijn Ziglar Legacy-certificering is de zekerheid die jij hebt dat ik ben opgeleid in de Ziglar-aanpak om succes in het leven te behalen. Ik ben gecertificeerd door Ziglar Inc. omdat ik de beproefde informatie, inspiratie en motivatie bezit om anderen te helpen de winnaars te worden waarvoor ze zijn geboren.

Zonder twijfel weet ik dat ook JIJ gemaakt bent voor succes op alle gebieden van jouw leven. Zowel op persoonlijk vlak, jouw carrière, bedrijf, gezin of community.

Neem contact met mij op en laten we samenwerken zodat ik jou kan helpen om alles te bereiken in het leven wat je wilt.

Born to Win - Zig Ziglar

Zig Ziglar See you At the Top Boek

De 25e jubileumeditie van het klassieke boek over motivatie en zelfverbetering waarvan meer dan 1,6 miljoen exemplaren in hardcover zijn verkocht. Al meer dan drie decennia reist Zig Ziglar, een van de grootste motivatoren van onze tijd, de wereld rond om het publiek aan te moedigen, op te vrolijken en te inspireren. Zijn baanbrekende bestseller See You at the Top blijft een authentieke Amerikaanse klassieker. Deze herziene en bijgewerkte editie benadrukt het belang van eerlijkheid, loyaliteit, geloof, integriteit en een sterk persoonlijk karakter.

Secrets of closing the sale

Zig Ziglar Secrets of Closing the sale

Dit klassieke boek staat vol leuke verhalen en levensechte illustraties en geeft je de strategieën die je nodig hebt om de kunst van het effectief overtuigen onder de knie te krijgen, inclusief hoe je warmte en integriteit uitstraalt, de productiviteit verhoogt, bezwaren overwint en respectvol omgaat met uitdagende prospects . Deze nieuwe editie bevat nieuwe openings- en slothoofdstukken, evenals tips en voorbeelden die de relevantie van deze waarheden in de huidige markt illustreren. Bevat ook een voorwoord geschreven door Tom Ziglar.

Wie was Zig Ziglar

Zig Ziglar was een Amerikaanse motivatie- en inspiratie-spreker die geboren werd op 6 november 1926 in Coffee County, Alabama. Hij stond bekend om zijn enthousiasme en positieve instelling, en hielp mensen over de hele wereld om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.

Ziglar begon zijn carrière in de verkoop en ontwikkelde zich tot een van de meest populaire en invloedrijke sprekers van zijn tijd. Hij hield lezingen en gaf trainingen over onderwerpen als motivatie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en professioneel succes. Hij was ook een auteur van talrijke boeken en video’s over deze onderwerpen.

Een van Ziglar’s meest bekende boeken is “See You at the Top”, dat in 1975 werd gepubliceerd. Dit boek richtte zich op het helpen van mensen om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Hij schreef ook “Raising Positive Kids in a Negative World” in 1995, dat zich richtte op het opvoeden van kinderen met een positieve mentaliteit. Andere bekende boeken van Ziglar zijn onder andere “Born to Win: Find Your Success Code”, “Over the Top”, en “Top Performance: How to Develop Excellence in Yourself and Others”.

Ziglar was ook actief als vrijwilliger en steunde diverse goede doelen, waaronder het Children’s Miracle Network en het Salvation Army. Hij overleed op 28 november 2012, maar zijn boodschap van motivatie en positiviteit blijft voortleven en inspireert mensen over de hele wereld tot op de dag van vandaag.

Boeken van Zig Ziglar

Hieronder een lijst van enkele boeken die Zig Ziglar heeft geschreven, met daarbij de datum van publicatie en de taal waarin het boek is verschenen:

 • “See You at the Top” (1975, Engels)
 • “Over the Top” (1987, Engels)
 • “Raising Positive Kids in a Negative World” (1995, Engels)
 • “Top Performance: How to Develop Excellence in Yourself and Others” (1997, Engels)
 • “Born to Win: Find Your Success Code” (1998, Engels)
 • “Helping Children Succeed” (2002, Engels)
 • “The Ziglar Legacy: A Father’s Lessons on Living, Loving, and Making a Difference” (2012, Engels)
 • “Confessions of a Grieving Christian” (2012, Engels)

Dit is een selectie van enkele van de boeken die Ziglar heeft geschreven. Hij heeft tijdens zijn carrière nog veel meer boeken en video’s gepubliceerd.

Zig Ziglar Certified Trainer Europe

Zig Ziglar heeft tijdens zijn carrière talloze video’s gepubliceerd, waaronder lezingen, seminars en trainingen over verschillende onderwerpen, zoals motivatie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en professioneel succes. Sommige van de bekendste video’s van Ziglar zijn onder andere “See You at the Top”, “Born to Win”, “Over the Top” en “Top Performance”. Deze video’s zijn allemaal gericht op het helpen van mensen om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Ze zijn beschikbaar op verschillende platforms, zoals YouTube en DVD.

Onderstaande boekje kan je gratis downloaden vol quotes van Zig Ziglar. Scroll iets naar boven en vul je gegeven in.

The Little Book of Big Quotes

Zig Ziglar quotes en uitspraken

Zig Ziglar was bekend om zijn inspirerende en motiverende quotes. Hieronder een aantal bekende quotes van Ziglar:

 • “You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.”
 • “Success is the maximum utilization of the ability that you have.”
 • “You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win.”
 • “You don’t have to be great to get started, but you have to get started to be great.”
 • “What you get by achieving your goals is not as important as what you become by achieving your goals.”
 • “The greatest motivation you can give to others is to be motivated yourself.”
 • “You don’t have to be great to succeed, but you have to succeed to be great.”
 • “Success is not a destination, it is a journey.”

Deze quotes geven een indruk van Ziglar’s positieve en inspirerende boodschap, die gericht was op het helpen van mensen om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.