Zig Ziglar

Zig Ziglar heeft meer dan 250 miljoen mensen beïnvloed en blijft het verschil maken in de levens van degenen die handelen volgens zijn filosofie. Hij hielp mensen om evenwichtig succes op de lange termijn te behalen. Zijn filosofie is gebaseerd op karakter, houding en vaardigheden.

de nummer 1 motivator van de U.S.A.

Wie was Zig Ziglar

Zig Ziglar was een Amerikaanse motivatie- en inspiratie-spreker die geboren werd op 6 november 1926 in Coffee County, Alabama. Hij stond bekend om zijn enthousiasme en positieve instelling, en hielp mensen over de hele wereld om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.

Ziglar begon zijn carrière in de verkoop en ontwikkelde zich tot een van de meest populaire en invloedrijke sprekers van zijn tijd. Hij hield lezingen en gaf trainingen over onderwerpen als motivatie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en professioneel succes. Hij was ook een auteur van talrijke boeken en video’s over deze onderwerpen.

De eerste van de Benelux

Ik ben door de Zig Ziglar familie grondig geselecteerd om, als eerste in de Benelux, aan te sluiten bij het Ziglar-team of beter gezegd de Ziglar-familie.

Ziglar Legacy Certified Trainers & Sprekers zijn zeer gekwalificeerd om de boodschap van Zig Ziglar voort te zetten door zijn bewezen levensveranderende materialen te gebruiken in hun workshops, seminars en mentoring.

Deze certificering is een teken van competentie van wereldklasse en een betrouwbare reputatie.

Wil jij de legacy van Ziglar ook ervaren in het Nederlands neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen