Onderdeel van de 2-daagse

De beste versie van jezelf

Word de beste versie van jezelf met de beproefde methoden van Zig Ziglar
Het ligt niet aan jou

Voel je je tegengehouden?

Voel je je beperkt door je omstandigheden, angsten of zelfs je eigen gedachten? Je bent niet de enige. Het goede nieuws is dat het mogelijk is om je volle potentieel te bereiken, ongeacht je huidige situatie.
Vuurtoren

Ontdek de sleutel tot jouw potentieel

Deze workshop is ontworpen om je de tools en inzichten te geven die je nodig hebt om je volle potentieel te ontgrendelen. Of je nu uitdagingen in je persoonlijke of professionele leven wilt overwinnen, deze workshop is jouw eerste stap naar verandering.

Uit welke onderdelen bestaat de workshop?

De inhoud

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 01

Succes trap

Ontdek de trap van succes die de basis is van het miljoenenboek van Zig Ziglar; “See you at the top”.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 07

Je zelfbeeld

Identificeer en versterk je positieve kwaliteiten. Zie ook hoe jouw ‘mentale dieet’ zorgt voor een negatieve of positieve impact.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 010

Relaties met anderen

Ontdek welke relaties in jouw leven voor een goede basis zorgen en hoe je deze verder kunt ontwikkelen.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 06

Aanstekelijke instelling

Tijdens de workshop wordt het duidelijk dat jouw houding/instelling aanstekelijk is voor anderen. Welke instelling kies jij?

Ontgrendel de deuren naar succes

Waarom deze workshop je zal helpen

Deze workshop is veel meer dan een training persoonlijke ontwikkeling; het is een transformerende ervaring die je de tools en technieken biedt om je volledige potentieel te ontgrendelen. Je zult niet alleen leren hoe je barrières kunt overwinnen die je tegenhouden, maar je krijgt ook een actieplan om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Met behulp van bewezen methoden en praktische oefeningen krijg je inzicht in je eigen beperkingen en leer je hoe je deze kunt overstijgen. Of je nu vastzit in je carrière, worstelt met persoonlijke uitdagingen, of gewoon het gevoel hebt dat er “meer” is wat je kunt bereiken, deze workshop biedt je de kennis en het zelfvertrouwen om je leven om te draaien.

Verander niet alleen de manier waarop je naar jezelf kijkt, maar ook hoe je jezelf presenteert in de wereld. Dit is jouw kans om de stappen te zetten die nodig zijn voor een blijvende verandering en om een leven te leiden dat is gevuld met succes, voldoening en welzijn.

Ontgrendel de beste versie van jezelf

Hoe kan je deelnemen?

De workshop is onderdeel van de 2-daagse workshops.

De beste versie van jezelf