Leiderschapstraining

Training leiderschap

Verbeter teammotivatie, ontwikkel jouw leiderschap en bouw een sterke bedrijfscultuur.

Ontketen jouw leiderschapspotentieel

Zoek je naar manieren om je leiderschap te verbeteren?

Ben je op zoek naar manieren om een betere leider te worden? Worstel je met het samenbrengen van je team en vraag je je af of je de juiste aanpak hebt? Diep van binnen twijfel je misschien aan je capaciteiten, terwijl je je ook afvraagt hoe jouw leiderschap zowel jezelf als je team kan doen groeien.

70% van je medewerkers zijn zombies

Werknemers die niet betrokken en gemotiveerd zijn in een bedrijf zijn zombies. Het is een wijdverbreid probleem dat de productiviteit en de werkcultuur negatief beïnvloedt. Het probleem van deze zombies is het gebrek aan dromen en doelen.

Er is een medicijn voor deze zombies; betrokkenheid.

Uit onderzoek van Gallup Q12 blijkt dat bij een gemiddeld bedrijf maar 30% van de medewerkers betrokken is en 52% is niet betrokken. Het allerergste zijn degene die jouw bedrijf zelf tegenwerken met maar liefst 18% van de werknemers is actief niet betrokken.

Actief niet betrokken werknemers werken tegen je en zonder goed leiderschap blijven ze in jouw bedrijf de anderen besmetten.

Tijd voor actie.

Vuurtoren

Er is een oplossing

Versterk je leiderschap en transformeer jezelf en je team met deze unieke leiderschapstraining ontwikkeld door de nummer 1 motivator van de V.S.

Deze workshop biedt een unieke combinatie van een leiderschapstoolkit en het ontwikkelen van de optimale leiderschapsmindset.

Beide ontworpen zodat jij de inspirerende leider wordt die je wil zijn.

Tijdens de leiderschapstraining

Waar we mee aan de slag gaan

Overzichtelijke To Dolijst In  Minuten

Mindset

Een fundamentele verschuiving in denkwijze is essentieel om als leider te groeien. Dit gaat over het cultiveren van zelfvertrouwen, het overwinnen van interne barrières en het begrijpen van het belang van een groeimindset voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

bedrijfscoach voor zzp en freelance

Communicatie

Communicatie vormt de basis van succesvol leiderschap. Het leren hoe effectief te communiceren en actief te luisteren zal je direct helpen jouw team beter te begrijpen, te motiveren en te inspireren.

Mentale Gezondheid

Zelfreflectie

Zelfkennis en zelfreflectie staan centraal bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Je leert je eigen leiderschapsstijl kennen, wat je drijft als leider en hoe je jouw sterke punten kunt inzetten om het team te leiden.

Arvid de Windt een karakterschets

Toolkit

Krijg de tools die nodig zijn om een goede leider te zijn. Met onder andere de kwaliteiten van een effectieve leider, een leuke manier om jouw medewerkers beter te leren kennen, hoe je constructieve feedback geeft en hoe je probleem oplost met de STICKY-methode.

In 3 stappen een betrokken leider

15 minuten sparren

Plan jouw vrijblijvende sparsessie om te zien hoe we jouw leiderschap kunnen aanpakken.

Plan van aanpak

Samen verkennen we de beste aanpak. We plannen een in-companytraining of groepsworkshop.

Groei

Tijdens de interactieve training groei jij als leider en krijg je medewerkers gemotiveerd en betrokken.

De oplossing is dichtbij

Effectief leiderschap begint hier

Voorkom de valkuilen van ineffectief leiderschap. Door deelname aan deze leiderschapstraining elimineer je risico’s zoals verminderde productiviteit, gebrekkige communicatie, en verlies van teamvertrouwen. Ontdek de kracht van persoonlijk leiderschap en…

De training is gebaseerd op het boek "Top Performance" van Zig Ziglar.

Wat anderen zeggen over de inhoud van 'Top Performance"

Overzichtelijke To Dolijst In  Minuten

Ontdek hoe jij een effectievere leider kunt worden

Doe het leiderschap assessment

Ontdek jouw leiderschapspotentieel met de gratis leiderschap assessment. Vul hieronder je e-mailadres in om direct toegang te krijgen tot deze waardevolle tool.

Deze assessment helpt je jouw natuurlijke leiderschapsvaardigheden te herkennen en te begrijpen welke gebieden ontwikkeling vereisen.

Of je nu een ervaren leider bent of net begint, deze beoordeling biedt inzichtelijke stappen voor persoonlijke en professionele groei.

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je een ondernemer*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Details

De investering

Neem deel aan de groepsworkshop of plan een in-company leiderschapstraining.

Leiderschapstraining

v.a. € 395

per persoon