Datum op aanvraag

Gelukkig leven samen

Transformeer jullie relatie en leven in 2 dagen met drie life changing workshops van Zig Ziglar
Het ligt niet aan jullie

Voelt je relatie soms als twee losse eilanden?

Kampen jullie met uitdagingen op het gebied van persoonlijke groei, relaties en het balanceren van het huishouden? Jullie zijn niet alleen. Veel stellen voelen zich overweldigd door de complexiteit van het samenleven. Ze ervaren dat ze niet het maximale uit hun relatie of huwelijk halen.
Vuurtoren

Jullie transformatie is binnen handbereik

Deze 2-daagse workshop is meer dan een tijdelijke oppepper; het is een levensveranderende ervaring die jullie relatie op diverse niveaus kan verbeteren. Met behulp van beproefde methoden en praktische oefeningen focussen we op drie kerngebieden: persoonlijke groei, het versterken van jullie relatie en het efficiënter beheren van het dagelijks leven. De workshop biedt een complete benadering voor een succesvolle transformatie die verder gaat dan snelle oplossingen.

Een bomvolle 2-daagse workshop

Wat gaan we doen?

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 01

Ontgrendel jullie potentieel

In het eerste gedeelte werken we aan het ontplooien van de beste versies van jullie beiden.

We focussen op het ontwikkelen van een sterke gezamenlijke mindset, een positieve uitstraling en een gezond zelfbeeld voor jullie als paar.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 07

Bouw win-winrelaties

Het tweede gedeelte draait helemaal om het creëren van magische relaties, niet alleen tussen jullie twee, maar ook met anderen in jullie leven.

Je ontdekt de kunst van het geven en nemen, waarbij jullie beide gelukkiger worden.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 010

Stel gezamenlijke doelen

Tijdens het gedeelte over doelen stellen gaan jullie met de beproefde Ziglar-methode ontdekken welke richting jullie samen uit willen.

Jullie krijgen hulp bij het opstellen van een gezamenlijk doelenplan en leren jullie hoe je prioriteiten kunt stellen die zowel de relatie als elk individu ten goede komen.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 06

Gezellig met anderen

Gedurende deze twee dagen krijgen jullie de kans om andere stellen te ontmoeten die ook hun leven en relatie willen verbeteren.

Een geslaagde workshop is niet alleen leerzaam maar ook gezellig. Na de workshops is er tijd om te socializen met de groep, wat we zeker aanraden, ook voor de meer introverte stellen.

Ontdek de sleutel tot een sterkere relatie en een gelukkiger leven

Waarom meedoen?

De oplossing voor de uitdagingen in jullie relatie is dichterbij dan jullie denken met deze tweedaagse workshop ‘Gelukkig leven samen’. Ontdek een compleet nieuwe manier om jullie relatie en persoonlijk leven naar een hoger niveau te tillen.

Met drie van Zig Ziglar’s meest effectieve trainingen voor persoonlijke ontwikkeling zullen jullie samen een sterkere, meer verbonden en productievere versie van jullie relatie bouwen. Of jullie nu getrouwd zijn of niet, deze workshops bieden praktische tools en technieken die jullie relatie zal transformeren.

Je ontdekt ook ‘The Performance Planner‘ die al bijna 50 jaar tienduizenden mensen helpt om uitstelgedrag te voorkomen en veel meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.

Details

Wat is de investering?

Gelukkiger leven samen is een tweedaagse live workshop, gegeven in de omgeving van Wageningen/Ede.

Gelukkig leven samen

Live workshop

€895

Prijs per stel, exclusief btw en overnachting