Mini-training: Vind je Why met Ikigai

Download het werkblad behorende bij de mini-training

Vind je why met Ikigai

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Bij het versturen van het contactformulier ga je akkoord met de privacyverklaring.

Wat is Ikigai

Ikigai is een Japanse filosofie die het idee van een doel in het leven omvat. Het is de zoektocht naar wat iemand gelukkig maakt in het leven. In deze video geef ik praktische tips om je eigen Ikigai te ontdekken.

Samenvatting

Ik begin met de vraag te stellen wat succes voor jou betekent. Ik vind dat succes niet alleen gedefinieerd kan worden door financiële of zakelijke vlakken, maar ook door persoonlijke, fysieke, familie- en carrièrevlakken. Je kan (het is zeker aan te raden) om bovenstaand werkblad te downloaden en de 5 vlakken te bekijken en op te schrijven wat jij als succes ziet.

Daarnaast is het belangrijk om te bepalen waar je blij van wordt in het leven en dus ook wat jou blokkeert. Ik raad aan om hierover na te denken en op te schrijven.

Aan het einde van de video heb je een duidelijker beeld van je Ikigai en kan je hiernaar handelen om een gelukkiger leven te leiden. Ik benadruk dat het belangrijk is om jouw Ikigai te blijven bepalen en ernaar te handelen, omdat het leven voortdurend verandert.

Op deze webpagina kan je een gratis werkblad downloaden om je Ikigai op te schrijven. Ik raad aan om het werkblad uit te printen en mee te schrijven met de video, omdat dit helpt om creatieve krachten vrij te laten en het beter in je onderbewustzijn te laten hangen. Zo kan je zelfverzekerd op weg gaan naar jouw volgende succes met inspiratie en motivatie.

Ik ben benieuwd wat je er van vind en hoe het jou heeft geholpen. Abonneer je op mijn YouTube kanaal en krijg meer inspirerende video’s, interviews en mini trainingen.