Training persoonlijke ontwikkeling

Je studie stopt een keer maar leren doe je en leven lang. Blijf jezelf ontwikkelen op persoonlijk vlak en een succesvol leven ligt om de hoek.

Training persoonlijke ontwikkeling

Meer plezier

Bereik meer

Meer succes

Ken je het gevoel?

Voorkom dat ondernemen een teleurstelling wordt inspiratie zzp ondernemers-1

Met persoonlijke ontwikkeling kom je verder

Meer plezier in je leven door persoonlijke ontwikkeling

Meer plezier

Doordat je meer voor elkaar krijgt zal je veel meer plezier in je leven ervaren. Op zakelijk vlak merk je dat je meer opvalt tussen jouw collega's of concurrenten.

Nog belangrijker is wat je in je privé leven gaat bereiken, alles kan gebeuren!

Persoonlijke ontwikkeling trainingen bereik meer in je leven

Bereik meer

Door jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen krijg je meer voor elkaar. Jouw soft skills zijn beter, je kan beter leidinggeven, je weet wat je wilt in het leven en je weet hoe je jouw doelen bereikt.

Precies wat je niet op school kan leren.

Meer zakelijk succes persoonlijk ontwikkeling trainingen

Meer succes

Succes is natuurlijk afhankelijk hoe je het definieert. Geld mag nooit een graadmeter voor succes zijn, persoonlijk geluk wel.

Wat wil jij bereiken met de trainingen voor persoonlijke ontwikkeling?

Ik ken de uitdagingen van het leven

Als vader van 2 kinderen met autisme en ADHD weet ik hoe heftig het leven kan zijn. Maar ik weet ook dat tegenslagen altijd een zaadje voor succes met zich meedragen. Ik laat je zien hoe je tegenslagen omzet in successen. 

Daarom ben ik als eerste van de Benelux de gecertificeerde Ziglar trainer om de nalatenschap en beproefde methodes van Zig Ziglar te mogen verspreiden. Zig Ziglar inspireerde naar verluid 250 miljoen mensen wereldwijd en werkte 40 jaar aan 35 boeken en methoden om succes te behalen.

Persoonlijke ontwikkeling in 3 stappen

Stap 1: Strategiesessie

Weet je al wat je wilt dan kan je deze stap overslaan en direct de workshop boeken die je wilt. Anders plannen we een kennismaking om te overleggen wat jij nodig hebt.

Stap 2: Workshop of 1-op-1

We gaan aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling als training of als business coach.

Stap 3: Plan een leven voor succes

Maak van jouw leven een succes, wat zal jouw nalatenschap zijn. Maak jouw leven, het leven waard.

Persoonlijke ontwikkeling - trainingen

Strategiesessie

Welke uitdagingen heb jij en hoe kunnen we een goede strategie uitzetten? We bespreken dit tijdens een kennismaking om te zien wat jij nodig hebt.

workshop: doelen

Veel mensen vinden het moeilijk om doelen goed te bereiken, het volhouden is lastig omdat je vaak niet weet hoe. Met de workshop "Doelen stellen en bereiken" krijg je toegang tot de beproefde methode om te zorgen dan dromen doelen worden. Jouw werkweek wordt efficiënter waardoor doelen behaald worden en je meer werk gedaan krijgt.

1-1 Mentoring

We gaan samen een-op-een aan de slag om jou te helpen. Denk aan doelen stellen, beter worden in jouw vakgebied, een betere mindset, meer uit jouw privéleven halen of werken aan sales en marketing.

Zig Ziglar

“What you get by achieving your goals is not as important as what you become by achieving your goals.”