Ervaringen van anderen

Laat je inspireren door de verhalen van mensen die ervaring hebben met een workshop, 1-op-1 business mentoring of op een andere manier met mij werken of hebben gewerkt.

Saskia kreeg vrijheid in haar onderneming door de juiste keuzes te maken 01

Saskia Weijman

Na een slechte ervaring met een business coach die alleen zijn eigen visie projecteerde ben ik allergisch geworden voor businesscoaches.

Na enige tijd ontmoete ik Arvid en dat eerste contact was erg prettig omdat hij echt geïnteresseerd was in mij. Hij is niet zoals anderen die direct vertellen goed geweldig ze zijn, en je meteen iets proberen te verkopen.

Arvid wilde echt weten wat ik deed en nog belangrijker waarom ik dat deed. Hij projecteerde niet zijn eigen visie maar hielp mij verder mijn eigen doelen te behalen.

Tijdens de mentoring ontdekte ik een hele nieuwe positieve mindset. Wat ook niet anders kan, want zijn positiviteit is besmettelijk!

Arvid liet mij inzien wat mijn klanten ervaren als ze zaken bij mij doen en dat motiveerde mij om mijn plannen nog verder uit te werken. Ook gaf het mij een totaal andere kijk op de financiële kant van het bedrijf.

Arvid haalt het beste naar boven in jezelf. Hij gaat niet iets voor je bedenken, maar laat het uit jezelf komen. Het willen helpen komt bij Arvid volledig uit zijn persoonlijkheid en niet vanuit een zakelijke insteek. Hij adviseerde zelfs dingen die nadelig waren voor zijn eigen omzet, maar het beste voor mij als persoon.

Ik heb meer overzicht in mijn bedrijf en kies nu voor veranderingen en investeringen die op de lange termijn zorgen voor bestaansrecht. En dat is vanwege mijn beperkte energie echt belangrijk.

Dankzij Arvid ga ik met een positieve mindset aan de slag en krijg ik dingen voor elkaar die ik niet voor mogelijk had gehouden.

Helga Thijssen

Helga Thijssen

Voordat ik aansloot bij de Goldsetter® groepsmentoring, was ik erg ongestructureerd bezig met het starten van mijn eenvrouwszaak.

Ik merkte dat het bleef bij het verzamelen van ideeën, verzanden in details, alles bleef als het ware in mijn hoofd bestaan maar daardoor kwam ik niet goed verder.

Door Goldsetter; door de kennis, ervaring en positieve drive van Arvid, heb ik geleerd om betere keuzes te maken, mijn tijd constructiever te gebruiken en meer doelgerichte acties te ondernemen.

Als startende ondernemer heb ik hierdoor een sprong kunnen maken naar het realiseren van mijn eigen bedrijf. Met als resultaat dat ik nu mijn eerste betalende client mag gaan ontvangen.

Transformed

Robbert Noteboom

Ik vind het erg prettig om met Arvid samen te sparren tijdens een één-op-één sessie. Hij weet snel tot de kern te komen en denkt op een positieve en motiverende manier met je mee. Arvid komt met ideeën waar je nog niet aan had gedacht en kan met snel oplossingen komen die gewoon goed werken.

Daarnaast heeft zijn werkboek (“Een overzichtelijke to-dolijst in 15 minuten“) me erg geholpen. Ik vind het erg prettig om de to-do’s op een duidelijke manier te verdelen. Dit geeft me overzicht op basis van urgentie en belangrijkheid van de taken, zodat ik ook tijd overhoud voor ontspanning.

Workshops en trainingen

Francis profielfoto
Video afspelen over Francis profielfoto

Francis Liesting

Ik vond de workshop ‘Doelen stellen en behalen’ geweldig. En het is heel fijn om met je doelen bezig te zijn op een manier waarvan je ook het vertrouwen krijgt dat je ze kan gaan bereiken.

Normaal gesproken als ik met doelen bezig ben schrijf ik ze aan het begin van het jaar op. En dan verlies ik ze uit het oog en dus eigenlijk het vertrouwen dat je ze daadwerkelijk kan gaan bereiken. En nu, met zo’n ontzettend helder stappenplan geloof ik ook echt dat ik het kan bereiken. Het geeft heel veel zelfvertrouwen.

Anonieme Testimonial Vrouw

Jessica

Tijdens de workshop ‘Doelen stellen en behalen’ ontdekte ik dat er echt een plan achter doelen stellen zit. Het uitwerken van een doel met het stappenplan was heel waardevol omdat je dan een vaste structuur hebt en niets over het hoofd ziet.

Ik raad deze workshop zeker aan voor diegene die meer aan hun bedrijf willen werken in plaats van erin.

Suzanne

Suzanne Peters

Ik was op zoek naar overzicht en focus op wat ik nu echt wil. Tijdens de workshop “Doelen stellen en behalen” werkte ik mijn doelen uit en maakte ik direct een actieplan.

Ik wist al wel het nodige over doelen stellen, maar de combinatie van actieplan met de doelen maakt het verschil. De eerste actie die ik doe na de workshop is het invullen van de Ziglar Performance Planner.

Ik geef de workshop een 9 en Arvid als trainer een 10.”

Arv En Co
Video afspelen over Arv En Co

Henk Jelt Hoving

Iedereen weet wel dat je doelen moet stellen. Maar vervolgens hangt het op discipline of je ze daadwerkelijk gaat implementeren en er wat mee gaat doen. De workshop “Doelen stelen en behalen” heeft mij een aantal handvatten gegeven om het echt goed te implementeren en het bij te houden

Ik zou deze workshop aanraden aan al mijn klanten.

Testimonial Gerko

Gerko van Amersfoort

Voor mij is het eye-opening dat ik meer aandacht moet besteden aan mijn planning een voorbereiding.

Het beste van de workshop vond ik het enthousiasme, het was informatief en kreeg structuur in mijn ideeën en plannen.

Video afspelen

Hilke Spruijt

Mijn nummer 1 eye-opener is dat je ook goed nadenkt over de voordelen van het behalen van een doel. Maar ook de obstakels die daarbij komen kijken. Want daar dacht ik eerder niet over na.

Ik zou deze workshop aanraden aan iedereen die gewoon verder wil komen op welk gebied dan ook. Of dat nu op werk- of privégebied is.

Welke workshop ga jij volgen?

Zet de volgende stap

Ben jij benieuw welke workshop nu bij jou past? Laten we samen sparren om te zien waar jij op dit moment het meeste baat bij hebt.

Ilsevinck  E

Ilse Vinck – de Vroege Vogels

Hoi Arvid,

Wat een heerlijk boek heb je geschreven. Eerlijk is eerlijk, voordat ik het ging lezen vroeg ik me af of je met iets nieuws zou komen. Ik ben positief verrast!

Het boek leest lekker weg terwijl het wel inhoud heeft. De leuke en simpele metaforen zorgen ervoor dat de boodschap instant duidelijk wordt. De quotes motiveren je om ook daadwerkelijk met het werkboek in de weer te gaan.

Ik ben groot fan van DIY. En dat kan met behulp van dit boek! Met of zonder veel ervaring als ondernemer en met of zonder groot budget.

Tom Ziglar
Video afspelen over Tom Ziglar

Tom Ziglar - CEO Ziglar Inc.

I’m thrilled to introduce Arvid, a Ziglar Legacy Speaker and Trainer. Arvid is outstanding in his field and dedicated to serving others. We are grateful to have him on the Ziglar team.

If you’re in Europe and looking for a genuine Ziglar program that will make a real impact on your life, reach out to Arvid. While we love having people visit the States, choosing Arvid saves you time and money. He will focus on your specific business and personal needs, delivering the highest quality training.

Gratis minitraining

Het geheim van vrijheid

Caroline Van Leuven Business Coach En Advies E

Caroline van Leuven

Door de workshop van Arvid ontdekte ik helderheid in mijn levensdoelen op een cruciaal kruispunt. Zijn praktische aanpak verhelderde mijn richting, waardoor mijn dromen binnen bereik kwamen.

Nu, met een duidelijke stip op de horizon, ben ik vastberaden om mijn pad te volgen. Een verrijkende ervaring die mijn focus vernieuwde.

Transformed

Luc Hullegie

Ik heb de miniworkshop met veel plezier gedaan. Arvid zorgt ervoor dat, op een rustige motiverende manier, je gaat nadenken over het waarom van veel wat je doet of juist niet doet.

Ik vond het erg interessant om op een relatief eenvoudige manier weer even naar jezelf te kijken en om in te zien waar je mee bezig bent en of dit ook is waar je mee bezig wil zijn.

Kortom wat mij betreft een aanrader en een mooie kleine opstap naar een uitgebreidere workshop.

Transformed

Stefanie Monster

Interessante training, waardevol om eens na te denken over het “waarom” in het ondernemerschap.

Echt een aanrader als je aan de slag wilt met jouw ikigai en richting wilt krijgen.

Anonieme Testimonial Vrouw

Wendy

Deze inleiding in Ikigai en het levenswiel vind je in deze workshop. Het diende als een prachtige introductie die me enthousiast maakte voor meer.

Arvid’s aanpak was direct toepasbaar en motiveerde me om verder te verkennen en mijn pad naar een betekenisvol leven te vinden.

Vind jouw eigen why met ikigai

Het geheim van vrijheid

Ontdek hoe Ikigai, een eeuwenoud Japans concept, je kan helpen om jouw unieke pad in het leven te vinden en te bewandelen. Hoe meer regie jij terugpakt, hoe meer vrijheid jij krijgt.