Onderneem niet alleen

Veel zzp’ers staan er alleen voor, als ondernemer mis je dan het noodzakelijke klankbord.

Met het wekelijks online programma “Samen naar de top” krijg jij de stok achter de deur om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Laat je niet belemmeren door jezelf en krijg elke dinsdag om 20:00 de tijd voor focus en motivatie.

Is de dinsdagavond geen optie maar wil je wel deelnemen, plan dan de intake en we kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk de eerste sessie

Video afspelen over Wekelijkse Mastermind programma samen naar de top.

Iedere zpp'er verdient het...

Om op een vast moment in de week alle afleiding uit te zetten en gericht bezig te zijn om hun bedrijf en zichzelf stap voor stap naar de top te krijgen.

Werk aan je bedrijf

Je pauzeert je leven even op een vast moment van de week. Even een moment voor jezelf én jouw bedrijf.

Wekelijks succes

Door wekelijkse successen te delen ben je bewust van elk succes wat je behaalt. Hoe klein de successen ook zijn, je moet ze koesteren.

Jouw bedrijf groeit

Door dat ene uurtje per week krijg je de motivatie en inspiratie om jouw bedrijf bewust te laten groeien. Deel je uitdagingen en krijg hulp.

Ik weet hoe het is...

Om als zzp’er het gevoel te hebben er alleen voor te staan. Ik ontdekte zelf dat ik meer aan mijn bedrijf werkte door op een vast moment even alles uit te zetten en te focussen op mijn bedrijf.

Op een hele motiverende manier neem ik je een uurtje per week mee naar een plek waar je het moment krijgt om de inspiratie te krijgen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Nu ook voor jou beschikbaar.

Als eerste Ziglar gecertificeerde trainer mag ik de beproefde methodes van Zig Ziglar verspreiden. Hiermee zijn wereldwijd als meer dan 250 miljoen mensen geïnspireerd geraakt om meer uit hun bedrijf en leven te halen.

Gratis webinar over doelen halen

Gebaseerd op 50 jaar onderzoek

De wekelijkse sessie zijn een mix van successen delen, motivatie, training en inspiratie. Hiervoor gebruik ik de methodes van Zig Ziglar. De razend populaire motivational trainer uit de Verenigde Staten bracht zijn eerste boek uit 1973. “See You at the Top” was de start van zijn ongekend succesvolle carrière.

Na 50 jaar doorontwikkeling van het gedachtengoed van Zig Ziglar mag ik als eerste en enige Nederlandse Ziglar gecertificeerde trainer jou ook de succesformule laten ervaren. Zijn trainingsprogramma’s zijn gegeven aan tienduizenden en hij heeft meer dan 250 miljoen mensen positief beïnvloed met zijn legacy.

Zig Ziglar

“Gebrek aan richting, niet tijd, is het probleem. We hebben allemaal 24 uur.”

Doe ook mee!

- Stap 1 -

De eerste sessie

Meld je gratis aan voor de eerste sessie en ontdek hoe het is om een eigen momentje te hebben om jouw bedrijf te laten groeien.

- Stap 2 -

Wekelijks live

Volg wekelijks op dinsdagavond om 20:00 het online programma live of via de replay.

- Stap 3 -

Geinspireerd op weg

Krijg de inspiratie om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

A.R.V.2 garantie

Met de ‘A.R.V. in het kwadraat garantie’ weet je zeker dat je de motivatie krijgt die jouw bedrijf nodig heeft.

Je krijgt gegarandeerd Authentieke Aandacht, met Respect en Realistische Verwachtingen waarbij je Verassend resultaat krijgt.

Voorkom dat je de mist inloopt en ontdek