Datum op aanvraag

Productiever in 1 dag

Leef doelgerichter, efficiënter en krijg meer voor elkaar met de beproefde Ziglar workshop
Het ligt niet aan jou

Voel jij je vaak overweldigd?

Voel jij je vaak overweldigd door een eindeloze takenlijst en raak je verstrikt in de wirwar van prioriteiten? Worstel je met uitstelgedrag en vind je het moeilijk om je doelen helder voor ogen te houden? Het lijkt wel alsof je constant achter de feiten aanloopt, en het gebrek aan focus en discipline houd je ‘s nachts wakker.
Vuurtoren

Er is een oplossing

Geen zorgen meer! Er is een oplossing in zicht. De workshop “Productiever in 1 dag” is ontworpen om je te helpen deze uitdagingen te overwinnen, je productiviteit te verhogen en je doelen makkelijker te behalen. Het is tijd om de controle over je tijd en taken terug te nemen en een evenwichtiger leven te leiden!

Wat gaan we doen?

Voorbeeld opdrachten

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 01

Ontdekken waarom

Wat is de reden dat productiviteit achterblijft en waarom zijn je doelen niet haalbaar?

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 07

Prioriteiten stellen

Maak een droomlijst waarin je alles opschrijft wat je wilt doen, hebben en zijn. Zo ontdek je waar jouw prioriteiten liggen.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 010

Doel uitwerken

Met de beproefde Ziglar-methode werken we je nummer 1 doel uit tijdens de workshop. Dan kan je direct aan de slag.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 06

Actieplan maken

Tijdens de workshop maken we een gedegen actieplan zodat je gericht actie kan nemen om jouw eerste doelen echt te bereiken.

De oplossing voor jouw productiviteit is dichtbij

Waarom meedoen?

Reken voor eens en voor altijd af met de to-dolijst die maar niet korter lijkt te worden en bereik je doelen met de workshop ‘productiever in 1 dag’.

Met de beproefde workshop krijg je orde in de chaos in je hoofd én op papier. Met deze unieke methode krijg je meer structuur. Je ontdekt op een duurzame manier hoe je prioriteiten stelt die nodig zijn om meer voor elkaar te krijgen. Op vaste momenten in de week plan je jouw taken met de juiste prioriteiten. Je wekelijkse doelen, afspraken, to do’s en notities op 1 plek.

Je ontdekt ook ‘The Performance Planner‘ die al bijna 50 jaar duizenden mensen helpt om uitstelgedrag te voorkomen en veel meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.

Details

Wat is de investering?

Productiever in 1 dag is een live workshop, gegeven in de omgeving van Wageningen/Ede.

Productiever in 1 dag

Live workshop

€395

Exclusief btw