Datum op aanvraag

Productiever in 1 dag

Leef doelgerichter, efficiënter en krijg meer voor elkaar met de beproefde workshop
Het ligt niet aan jou

Voel jij je vaak overweldigd?

Voel jij je vaak overweldigd door een eindeloze takenlijst en raak je verstrikt in de wirwar van prioriteiten? Worstel je met uitstelgedrag en vind je het moeilijk om je doelen helder voor ogen te houden? Het lijkt wel alsof je constant achter de feiten aanloopt, en het gebrek aan focus en discipline houd je ‘s nachts wakker. Deze constante strijd veroorzaakt niet alleen stress en ontevredenheid, maar beïnvloedt ook je persoonlijke en professionele relaties. Je voelt je misschien geïsoleerd, omdat het lijkt alsof iedereen om je heen alles onder controle heeft. In een wereld die nooit pauzeert, voel jij je misschien verloren in het lawaai, onzeker over welke stap je vervolgens moet zetten om echt vooruitgang te boeken. Elke dag lijkt een herhaling van de vorige, vol gemiste kansen en onbenut potentieel. Diep van binnen weet je dat er meer in zit, als je maar de sleutel zou vinden om deze cyclus van frustratie en stagnatie te doorbreken.
Vuurtoren

Wat als er een manier was om dit alles te veranderen?

Stel je voor dat je een duidelijk pad voor je hebt, een stap-voor-stap plan dat je niet alleen helpt jouw taken te organiseren, maar je ook leert hoe prioriteiten te stellen op een manier die zin heeft. Een methode die uitstelgedrag omzet in productieve actie, en je helpt de controle terug te winnen over je tijd en je leven.

Waar je eens overweldigd werd door chaos, zie je nu mogelijkheden en potentieel. Waar je eens de slaap verloor door zorgen, geniet je nu van een rustige nachtrust, wetende dat je op de juiste weg bent.

Ik begrijp de pijn en frustratie van constant achter doelen aan te lopen, zonder echt vooruit te komen. Daarom is de workshop “Productiever in 1 dag” ontwikkeld, om jou te begeleiden naar een productiever, vervuld leven.

Wat gaan we doen?

Voorbeeld opdrachten

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 01

Ontdekken waarom

Wat is de reden dat productiviteit achterblijft en waarom zijn je doelen niet haalbaar?

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 07

Prioriteiten stellen

Maak een droomlijst waarin je alles opschrijft wat je wilt doen, hebben en zijn. Zo ontdek je waar jouw prioriteiten liggen.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 010

Doel uitwerken

Met de beproefde Ziglar-methode werken we je nummer 1 doel uit tijdens de workshop. Dan kan je direct aan de slag.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 06

Actieplan maken

Tijdens de workshop maken we een gedegen actieplan zodat je gericht actie kan nemen om jouw eerste doelen echt te bereiken.

De oplossing voor jouw productiviteit is dichtbij

Waarom meedoen?

Heb je genoeg van die eindeloze to-dolijst en het gevoel dat je doelen steeds verder weg lijken? Dit is je kans om een blijvende verandering te maken met de workshop ‘Productiever in 1 Dag’.

Deze workshop helpt je om de chaos in je hoofd en op papier te ordenen. Ontdek een beproefde methode voor een gestructureerd en doelgericht leven. Leer hoe je effectief prioriteiten stelt en plant, zodat je meer voor elkaar krijgt. Dit is jouw moment om een heldere, wekelijkse planning te maken met duidelijke doelen, afspraken, to do’s en notities op één plek.

Wacht niet langer omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Details

Wat is de investering?

Productiever in 1 dag is een live workshop, gegeven in de omgeving van Wageningen/Ede.

Productiever in 1 dag

Live workshop

395

Exclusief btw