Dinsdag 23 januari

In één dag productiever

Voel je je overspoeld door dagelijkse taken? In deze beproefde workshop, ontdek je strategieën om meer voor elkaar te krijgen.
Het ligt echt niet aan jou

Overweldigd? Je bent niet alleen.

Overweldigd door een eindeloze takenlijst en een wirwar van prioriteiten? Uitstelgedrag houdt je tegen? Deze workshop biedt strategieën om je focus te herstellen en je productiviteit te verhogen. Laat de stress achter je en meld je nu aan voor een productiever en minder stressvol leven.
Vuurtoren

Het goede nieuws? Jij hebt de kracht om dit te veranderen.

Deze workshop is ontworpen om je de vaardigheden en strategieën te bieden die nodig zijn om je focus te herstellen, je doelen te verhelderen en je productiviteit te verhogen. Laat de stress achter je en vind de voldoening van een goed beheerde dag. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een productiever en minder stressvol leven.

Wat gaan we samen bereiken?

Voorbeeld opdrachten voor jouw groei

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 01

Ontdekken waarom

Voel je dat je productiviteit soms stagneert? Laten we samen duiken in de onderliggende redenen en ontdekken waarom bepaalde doelen uitdagend lijken.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 07

Jouw prioriteiten stellen

Droom groot en schrijf alles op wat je wilt bereiken, hebben, of worden. Dit helpt om jouw ware prioriteiten bloot te leggen en een heldere richting te kiezen.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 010

Doel verfijnen

Met de beproefde Ziglar-methode, gaan we jouw topprioriteit verfijnen tijdens de workshop, zodat je met een duidelijk pad voorwaarts de workshop verlaat.

Workshop productiever in 1 dag en doelen stellen en behalen 06

Actieplan op maat

Samen creëren we een solide actieplan, zodat je met vertrouwen en duidelijke stappen naar jouw gekozen doelen toe kunt werken.

Jouw kans op een doorbraak in productiviteit is nu hier!

Waarom meedoen?

Heb je genoeg van die eindeloze to-dolijst en het gevoel dat je doelen steeds verder weg lijken? Dit is je kans om een blijvende verandering te maken met de workshop ‘Productiever in 1 Dag’.

Deze veelgeprezen workshop helpt je om de chaos in je hoofd en op papier te ordenen. Ontdek een beproefde methode voor een gestructureerd en doelgericht leven. Leer hoe je effectief prioriteiten stelt en plant, zodat je meer voor elkaar krijgt. Dit is jouw moment om een heldere, wekelijkse planning te maken met duidelijke doelen, afspraken, to do’s en notities op één plek.

Maak kennis met ‘The Performance Planner’, een bewezen tool die al bijna 50 jaar duizenden mensen helpt om uitstelgedrag te overwinnen en meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hielden.

Wacht niet langer omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Als ik het kan...

Hoe mijn productiviteit een extreme boost kreeg

Ik ben er niet trots op, maar mijn productiviteit zag er een aantal jaar terug echt niet uit. Ik werkte, toen nog als bruidsfotograaf, vanuit huis, op de slaapkamer. Ik pakte mijn laptop en ging een beetje internetten en verdwaalde op het internet. En als ik dan een opdracht moest afleveren dan deed ik dat de dag voor de deadline. Ik schaam me ervoor, maar zo was het nu eenmaal.

Toen ik vanuit huis werkte, raakte ik snel afgeleid. Die afleiding zorgde ervoor dat ik alleen de taken uitvoerde die ik leuk vond.

Om als Ziglar gecertificeerd te kunnen worden heb ik alle workshops gevolgd uit het programma wat ik nu geef. Ook de performance planner ging ik gebruiken. Wanneer ik opsom wat ik in één jaar heb bereikt sinds ik die workshop heb gevolgd, klinkt het bijna ongeloofwaardig: een boek geschreven in drie maanden, video-workshops gemaakt, interviews gehouden, en gesproken op een evenement.

Wanneer ik nu kijk naar hoe dit mijn leven heeft verbeterd, dan:

  • Heb ik een betere focus.
  • Ben ik efficiënter gaan werken.
  • Heb ik minder stress.
  • Heb ik meer tijd voor mijn gezin.
  • Kan ik meer mensen helpen hun leven te veranderen.

 

Zou jij dat ook willen?

Details

Wat is de investering?

Investeer in een dag die je leven kan transformeren. De 'Productiever in 1 Dag' workshop is een live ervaring, aangeboden in de serene omgeving van Wageningen/Ede, een plek waar verandering en groei centraal staan.

In één dag productiever

Live workshop

€395

Exclusief btw