Workshops en trainingen

Persoonlijke ontwikkeling

Met persoonlijke ontwikkeling krijg jij meer controle over jouw succes. Deze workshops en trainingen zijn gericht op mensen die alles uit hunzelf en hun leven willen halen.

Haal alles uit je leven met persoonlijke ontwikkeling

Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Ontdek de kracht van persoonlijke groei met mijn trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Deze cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om je te helpen de controle over je leven terug te krijgen, een balans te vinden tussen je werk en privéleven en je volledige potentieel te ontsluiten. Je leert strategieën om je mindset te veranderen, je veerkracht te vergroten en je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Met de juiste begeleiding en ondersteuning, kun je een leven creëren dat niet alleen succesvol, maar ook vervullend is.

Workshop persoonlijke ontwikkeling

Dompel jezelf onder in een wereld van zelfontdekking met mijn workshop persoonlijke ontwikkeling. Deze zorgvuldig samengestelde workshop biedt je de unieke kans om je innerlijke landschap te verkennen, je sterke en zwakke punten te identificeren en krachtige strategieën te leren om je persoonlijke en professionele leven te transformeren.

Het is een stimulerende omgeving waar je jezelf opnieuw kunt uitvinden, je horizon kunt verbreden en duurzame verandering kunt teweegbrengen die doorwerkt in elk aspect van je leven. Je wordt begeleid door een ervaren en gecertificeerde trainer die je voorziet van de tools en inzichten die je nodig hebt voor blijvende groei.

Persoonlijke ontwikkeling bundel

Ontgrendel je leven

De complete Ziglar bundel waarmee je echt alles uit jezelf haalt in een twee daagse workshop.

Ontgrendel jouw potentieel, bouw win-winrelaties en stel doelen die je ook echt gaat halen.

Persoonlijke ontwikkeling samen

Tweedaagse voor stellen

Tweedaagse retraite voor stellen die een relatie willen waar geen enkele storm nog een dakpan vanaf kan waaien. Of je ondernemer bent of niet, deze tweedaagse is voor stellen die een relatie willen waarbij je samen alles uit het leven haalt.

De workshops in de serie “Ontgrendel je leven” worden zo gegeven dat ze toegespitst zijn op stellen.

Hoe werkt het?

Genieten van het leven, ondanks alles, begint hier met 15 minuten vrijblijvend sparren.

15 minuten sparren

Plan jouw sparsessie en zet de eerste stap naar persoonlijke en professionele groei.

Plan van aanpak

Samen verkennen we hoe jij de regie over je leven en bedrijf pakt.

Bereik meer

We starten met wat jij nu nodig hebt. We gaan voor duurzaam resultaat.

Aangenaam, ik ben Arvid de Windt

Ik weet hoe moelijk het is

Als ondernemer, echtgenoot en vader van 2 kinderen met autisme en ADHD weet ik precies hoe moeilijk het is om de regie te hebben en je ambities waar te maken. Ik ontdekte de juiste mindset dankzij (dé motivational guru uit de USA) Zig Ziglar waardoor ik de uitdagingen beter aan kan.

Daarom ben ik in 2022 zelf naar het hoofdkantoor van Ziglar in Texas gegaan om mij als eerste uit de Benelux te laten certificeren als Ziglar Legacy trainer. Zo kan ik de mensen met uitdagende privé situaties helpen om met motiverende business mentoring en workshops de regie en vrijheid in het leven te krijgen waar ze naar op zoek zijn.

Een leven waarin jij de regie neemt en vrij kunt zijn

De kracht van persoonlijke ontwikkeling

Betreed de wereld van persoonlijke groei met mijn trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Deze trainingen zijn zorgvuldig samengesteld om je te helpen de regie over je leven terug te krijgen, een evenwicht te vinden tussen je werk en privéleven, en je volledige potentieel te realiseren.

Je leert strategieën om je mindset te veranderen, je veerkracht te vergroten en je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Met de juiste begeleiding en ondersteuning kun je een leven creëren dat niet alleen succesvol, maar ook vervullend is. Leer effectieve communicatie, tijdmanagement, en hoe je een evenwicht kunt vinden tussen persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden.

Waarom zelfontwikkeling

Begin een levensveranderend avontuur met mijn training in zelfontwikkeling. Je leert:

Betreed de wereld van zelfontdekking en persoonlijke groei, en word de beste versie van jezelf met deze diepgaande training.

Gratis workshop Ikigai geheim van vrijheid

Pak de regie in je leven terug

Gratis workshop om jouw richting te vinden

Zit je vast zonder richting of doel? Mis je een ‘waarom’ die je vooruit helpt?

Deze GRATIS online workshop helpt je jouw richting te ontdekken en de regie terug te pakken.

De wereld wacht op je, waar wacht jij nog op? Meld je aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.