Aangenaam kennis
te maken

Mijn naam is Arvid de Windt. Ik ben een motiverende businessmentor voor ondernemers die net als ik een uitdagende privé situatie hebben. Naast businessmentor en trainer ben ik ook spreker en auteur van het businessboek “Drie +1 = G.O.U.D.”.

Waarom ik doe wat ik doe

Ondernemen met een rugzak is behoorlijk moeilijk

Als ondernemer, echtgenoot en vader van 2 kinderen met autisme en ADHD weet ik precies hoe moeilijk het is om de regie te hebben en je ambities waar te maken. Gedurende mijn 17 jaar als ondernemer heb ik naast mooie hoogtepunten, de nodige dieptepunten ervaren. Maar door persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset heb ik deze tegenslagen om kunnen zetten in leermomenten. Daarbij was Zig Ziglar (de motivational guru uit de USA) mijn grote ‘redding’ die zorgde dat ik de uitdagingen beter aankan en mijn dromen waar maak.

Ik geloof dat iedereen gemaakt is voor succes, ongeacht hoe men dit definieert. Daarom help ik ondernemers die door de bomen soms het bos niet meer kunnen zien om net als ik hun uitdagingen de baas te worden en alles eruit te halen wat erin zit.

De oplossing voor jouw productiviteit is dichtbij

Mijn achtergrond/ ervaring

Met 17 jaar ervaring in het ondernemerschap breng ik een schat aan kennis en inzichten met me mee. Als dienstverlenende ZZP’er heb ik de vele facetten van het runnen van een bedrijf leren kennen. Mijn achtergrond in een ondernemersfamilie en mijn werk met talloze andere ondernemers hebben mijn expertise verder versterkt. Deze ervaringen, gecombineerd met mijn onlesbare nieuwsgierigheid, hebben mij in staat gesteld een unieke visie te ontwikkelen op hoe dienstverlenende ondernemers een succesvol bedrijf kunnen opbouwen.

Daarbij ben ik als enige in de Benelux gecertificeerd om de motiverende nalatenschap van Zig Ziglar te mogen verspreiden. Met deze bewezen methoden zorg ik dat de uitdagingen waarmee mensen te maken krijgen, dragelijker zijn.

Een leven waarin jij de regie neemt en vrij kunt zijn

Mijn missie

Ik geloof dat elk mens gemaakt is voor succes, ongeacht hoe zij dit definiëren. Mijn missie is om mensen op weg te helpen, ondanks hun privé uitdagingen, naar een leven waar je zelf de regie neemt en van vrijheid kan genieten.

Ik heb de kracht van het stellen van doelen en persoonlijke ontwikkeling zelf ondervonden en wil dit anderen ook laten zien. Maar wel met beproefde methoden die succes garanderen.

Ik gun mensen ook succes ondanks de tegenslagen/uitdagingen die het leven je geeft.

Ik wil mijn ervaringen en inzichten delen om anderen te helpen de uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan en hun volledige potentieel te realiseren.

Met wat voor iemand heb je te maken?

Karakterschets

Wanneer mensen met mij in contact komen krijg ik regelmatig feedback over mijn karakter. Dit zijn de complimenten die ik het meest hoor;
Arvid De Windt Banner

Lees de ervaringen van anderen

Deze mensen heb ik geholpen

Ik weet dat het best spannend kan zijn om kennis te maken met een businessmentor of een workshop te boeken. In deze gevallen check ik altijd graag eerst even de reviews. Hieronder vind je wat mijn klanten over mij zeggen.