fbpx
Arvid de Windt inspiratie voor ondernemers zzp

Arvid de Windt

Een e-mailcampagne die goed werkt

Een e-mailcampagne die goed werkt

Als je een e-mailcampagne wilt starten, is het belangrijk om te weten wat er nodig is om deze succesvol te maken. Een goede e-mailcampagne kan je helpen om meer klanten te werven, bestaande klanten te behouden en je merknaam te verspreiden. In dit blog geef ik je een aantal tips om een e-mailcampagne te starten die goed werkt.

  1. Maak een lijst met doelen

Voordat je begint met het opstellen van je e-mailcampagne, is het belangrijk om je doelen duidelijk te hebben. Wat wil je bereiken met je e-mailcampagne? Wil je bijvoorbeeld nieuwe klanten werven of bestaande klanten behouden? Door je doelen duidelijk te hebben, kun je gerichter werken en de campagne afstemmen op je doelgroep. Wist je dat de workshop “Dromen, doelen en succes” zorgt dat je jouw doelen goed stelt zodat het halen een stuk eenvoudiger wordt?

  1. Maak gebruik van een professioneel e-mailplatform

Er zijn veel verschillende e-mailplatforms beschikbaar, zoals Mailchimp en Constant Contact. Het is belangrijk om een professioneel e-mailplatform te gebruiken, omdat dit je helpt om je e-mails op een professionele manier te versturen. Bovendien kun je met een professioneel e-mailplatform gemakkelijk e-mails segmenteren, zodat je gerichter kunt mailen naar je doelgroep.

  1. Maak gebruik van een duidelijke onderwerpregel

De onderwerpregel is het eerste wat de ontvanger ziet van je e-mail. Daarom is het belangrijk om een duidelijke onderwerpregel te gebruiken die de aandacht trekt van de ontvanger. Maak gebruik van aansprekende koppen en vermeld duidelijk wat de ontvanger kan verwachten in de e-mail.

  1. Gebruik visuele elementen

E-mails die visueel aantrekkelijk zijn, hebben een grotere kans om gelezen te worden. Maak daarom gebruik van afbeeldingen, infographics en andere visuele elementen om de aandacht van de ontvanger te trekken. Zorg er wel voor dat je afbeeldingen op een professionele manier gebruikt en niet te veel gebruikt, zodat de e-mail niet te druk wordt.

  1. Maak gebruik van A/B-testen

Met A/B-testen kun je verschillende versies van je e-mail versturen naar een kleine groep ontvangers. Zo kun je testen welke versie het beste werkt en wat aanslaat bij de ontvangers.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Arv's Blog

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen om zelfverzekerd op weg te gaan naar hun zakelijke en persoonlijke succes. Als eerste gecertificeerde Ziglar trainer in de Benelux geef ik beproefde trainingen en motiverende bedrijfcoaching zodat dromen uitkomen en jouw succes binnen handbereik komt.

Bij De Gouden Gaai weten we dat veel bedrijven websites hebben die amper leads opleveren. Wij hebben een beproefd systeem ontwikkeld voor ZZP en MKB om zonder lastige keuzes snel een mooie website te maken die zorgt voor resultaat.

Lees meer…

Populaire berichten

Contact

Arvid de Windt
t. 0317-227010

Trainingen & seminars

Bereik 57% meer door deze beproefde methode.

Winnende relaties is een groot onderdeel van succes.

Geïnspireerd
Gratis webinar over doelen halen

Hoe kan ik je helpen?

Vul jouw gegevens in zodat we de kennismaking kunnen inplannen.