Levenswiel - Scorekaart

Kijk hoe je nu in je leven staat en op welke vlakken verbetering mogelijk is.

Het levenswiel

Het invullen van een levenswiel kan helpen om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke ontwikkeling en hoe verschillende aspecten van jouw leven met elkaar verbonden zijn. Een levenswiel is een visueel hulpmiddel waarbij verschillende domeinen van het leven, zoals werk, gezondheid, relaties en persoonlijke groei, in een cirkel worden weergegeven. Door het invullen van een levenswiel kun je:

  1. Balans identificeren: Door de verschillende domeinen van het leven in een levenswiel te visualiseren, kun je zien waar je wellicht meer aandacht aan zou moeten besteden om een beter evenwicht te behouden.
  2. Prioriteiten stellen: Door te bepalen hoe belangrijk de verschillende domeinen van het leven voor je zijn, kun je prioriteiten stellen en bepalen wat je wilt bereiken in elk van deze domeinen.
  3. Persoonlijke doelen stellen: Door te kijken naar de verschillende domeinen van het leven en te bepalen waar je wilt groeien en verbeteren, kun je specifieke, haalbare doelen stellen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  4. Voortgang bijhouden: Door het levenswiel regelmatig bij te werken, kun je zien hoe je vooruitgang boekt in verschillende aspecten van je leven en wat je nog wilt bereiken.
Levenswiel werkblad

Het invullen van een levenswiel kan een effectief hulpmiddel zijn om inzicht te krijgen in je persoonlijke ontwikkeling en om te werken aan het behalen van je doelen. Het kan ook helpen om beter te begrijpen hoe verschillende aspecten van je leven met elkaar verbonden zijn en hoe je die kunt verbeteren om een gebalanceerd en bevredigend leven te leiden.

Download - scorekaart

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Bij het versturen van het contactformulier ga je akkoord met de privacyverklaring.

"De snelste weg naar succes is om een slechte gewoonte te vervangen met een goede gewoonte.”
- Tom Ziglar

Hoe soepel is jouw rit? Kan jij wel wat hulp gebruiken, met het beproefde programma “Choose to Win” ga je zelfverzekerd op weg. Dit kunnen we doen in 1-op-1 bedrijfsmentoring of met de live workshop.

Neem contact op voor meer informatie.

Ik ken de uitdagingen van het leven

Als vader van 2 kinderen met autisme en ADHD weet ik hoe heftig het leven kan zijn. Maar ik weet ook dat tegenslagen altijd een zaadje voor succes met zich meedragen.

Plan je leven op de manier zoals jij het wilt, stel doelen en maak jouw leven gedenkwaardig.

En als je dan een tegenslag tegenkomt, kan je het aan. Je laat je niet uit het veld slaan, ik laat je zien hoe!