De unieke Goldsetter methode

Weg met die smoesjes, start met het behalen van je doelen

Bereik je doelen vanaf nu wel met de nieuwe Goldsetter methode. Doe mee met de première en ontdek het zelf op 14 december (10:00) of 19 december (20:00).

Ontdek hoe de Goldsetter methode jouw doelen bereikbaar maakt

Ben je het zat om elk jaar weer doelen te stellen en ze niet te halen? Het ligt niet aan jou, het ligt aan die doelen die uit het oog raken. Daarom hebben de meeste mensen hun doelen na een paar weken weer opgegeven. De Goldsetter methode brengt daar verandering in. Een combinatie van psychologie en een simpele routine zorgt ervoor dat je jouw doelen niet uit het oog verliest en ze echt haalt. Probeer de Goldsetter methode tijdens de première voor een goede start van 2024. Wat heb je te verliezen? Bepaal de doelen voor komend jaar en volg een jaar lang de Goldsetter methode voor het behalen van jouw gouden doelen. Een gouden doel is in het belang van de maatschappij, jouw omgeving en jouzelf.

De oplossing voor het halen van je doelen is dichtbij

Ontdek de impact van de Goldsetter methode in de exclusieve première

De Goldsetter methode voor een goede start van 2024. Bepaal de doelen voor komend jaar en gebruik een jaar lang de Goldsetter methode voor het behalen van jouw gouden doelen. Een gouden doel is niet alleen in het belang van jezelf maar ook de maatschappij en jouw omgeving.

Doe voor maar €47,- mee met de première tijdens de online masterclass “Goldsetter” en bereik alles wat je wilt.

Je krijgt het complete pakket om al jouw gouden doelen te behalen gratis thuisgestuurd. Je kunt kiezen voor de masterclass op donderdag 14 december om 10:00 uur of op dinsdag 19 december om 20:00 uur. Na de live masterclass, ontvang je ook een opname van de sessie. Met deze replay kun je de masterclass op je eigen tempo nogmaals bekijken.

Waarom ik deze methode met je wil delen?

Van eigen zoektocht naar jouw succes, het ontstaan van de Goldsetter methode

Ik was het zat om telkens net niet te bereiken wat ik wilde. Telkens het net niet halen frustreerde mij. Ik wist dat ik het in mij had, maar had het gewoon nog nooit ontdekt.

Ik was er helemaal klaar mee en ben op zoek gegaan naar de ‘one-and-only’ manier. Ik heb de afgelopen jaren vele uren besteed aan het bestuderen en doorgronden van vergeten boeken, ideeën en filosofieën. Ik stofte ze af, testte ze uit, combineerde het en vulde het aan tot de ‘Goldsetter methode’ die mij omverblies. Vanaf nu tik ik doel na doel af alsof het niets is. En dat gun ik jou ook!

Meer informatie

Schrijf je nu in voor de exclusieve première.
Let op beperkte beschikbaarheid!

Op donderdag 14 december om 10:00 uur of die voor dinsdag 19 december om 20:00 uur.
De replay wordt nagestuurd!

Weg met die smoesjes, start met het behalen van je doelen

Maximaal 49 deelnemers!

€47,-

Hiervoor krijg je het complete pakket gratis thuisbezorgd, inclusief de replay.