Deel je ervaring

Levenswiel.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Beschrijf het probleem of de uitdaging waar je mee zat voordat je het Levenswiel gebruikte.
Beschrijf hoe het invullen van het levenswiel je inzichten of oplossingen bood voor het probleem of de uitdaging waarmee je geconfronteerd werd.
Vertel ons over de positieve veranderingen of resultaten die je hebt ervaren in je leven na het toepassen van de inzichten verkregen uit het Levenswiel.
We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe het Levenswiel een verschil heeft gemaakt in jouw leven. Jouw ervaring kan anderen inspireren om ook stappen te zetten naar een gebalanceerder leven. Voel je vrij om hier je verhaal te delen.
Geef een cijfer tussen 1 en 5 voor jouw algehele ervaring met het Levenswiel. Waarbij 1 staat voor 'niet tevreden' en 5 voor 'zeer tevreden'. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in hoe waardevol je het Levenswiel vond en waar er ruimte is voor verbetering.
Voer een nummer in van 1 tot 5.
Als je een foto van jezelf uploadt, kunnen we je testimonial samen met je naam en foto gebruiken voor marketingdoeleinden op Levenswiel.nl of andere websites van Arvid de Windt. Dit helpt om je verhaal persoonlijker te maken voor anderen. (Het uploaden van een foto is optioneel, maar zeer gewaardeerd.)
Max. bestandsgrootte: 24 MB.