Lifecoach 1-op-1 traject

Herontdek jezelf met een lifecoach die je bijstaat in het krijgen van controle en vrijheid in leven.

Lifecoach speciaal voor jou

Laat jij je tegenhouden door jouw uitdagende privéleven?

Je hebt een druk leven én ambities. Je bent voortdurend bezig met het helpen van anderen, waardoor je reactief leeft en je eigen doelen op de achtergrond raken. Terwijl je juist naar meer vrijheid streeft.

Inhoud lifecoach traject

6 maanden lifecoaching

We beginnen met een traject van zes maanden waarin we samen werken aan een onverwoestbare mindset en jouw leven naar een hoger plan tillen. We gaan op zoek naar de obstakels die je in de weg staan en ontdekken wat jouw unieke kracht is. Samen werken we aan het ontwikkelen van gewoontes die je verder helpen op je levenspad.

Elke maand 2x 1 uur live mentoring

Elke maand hebben we twee 1-op-1 sessies van 1 uur waarbij we jouw uitdagingen samen 1 voor 1 gaan tackelen. Hierbij maak ik gebruik van de beste Ziglar technieken. In de eerste maand doen we een extra sessie als kickstart.

Je kunt me altijd bereiken

Zit je ergens mee? Je kunt me altijd bereiken, ook tijdens mijn vakantie of een feestje. Het is voor mij belangrijk dat er altijd iemand voor je klaarstaat.

Realiseer je ambities met een duwtje in de rug

Het realiseren van doelen gaat niet vanzelf; zonder actie blijven ideeën slechts dromen.

Uit onderzoek van Dr. Gail Matthews blijkt dat mensen die een verantwoordingspartner hadden, 76% meer bereikten. Ik bied die verantwoordelijkheid, zodat ook jij je doelen overtreft.

Gratis toegang tot tool en kennis

De benodigde tools en geselecteerde trainingen om het maximale uit dit traject te halen staan tot je beschikking.