Business mentor voor de bruidsfotograaf

Hé bruidsfotograaf onderneem niet langer alleen en gun jezelf een business mentor die jou helpt de regie en vrijheid terug te pakken in je leven en onderneming.

Als business mentor ben er exclusief voor jou

Ben jij een bruidsfotograaf met een uitdagend privéleven?

Je hebt een uitdagend privéleven én je werkt als bruidsfotograaf. Je bent continu anderen aan het helpen waardoor je alleen maar aan het reageren en jouw eigen doelen blijven achter. Terwijl jij ondernemer bent geworden voor de vrijheid.

Inhoud business mentor traject

6 maanden voor bruidsfotografen

We starten het half jaar mentor-traject waarin we jouw mindset ijzersterk maken en jouw onderneming naar het volgende niveau. We ontdekken welke beperkingen jou tegenhouden en wat jouw unieke kracht is. Welke gewoonten kan je ontwikkelen die jou verder brengen. Jouw fotografie-skills zijn als top, daar gaan we dus niet mee aan de slag.

Elke maand 2 uur live bedrijfscoaching

Elke maand hebben we een 1-op-1 mentor sessie waarbij we jouw uitdagingen samen 1 voor 1 gaan tackelen. Hierbij maak ik gebruik van de beste Ziglar technieken. In de eerste maand doen we een extra sessie als kickstart.

Ik sta altijd voor je klaar

Zit je in de knel? Weet dat ik altijd voor je klaar sta, zelfs tijdens mijn vakantie of op een feestje. Het is essentieel dat er altijd iemand voor je is. Dus als jij na die trouwerij het idee hebt dat alles is mis gegaan… dan kan je mij gewoon bellen.

Realiseer je ambities met een duwtje in de rug

Doelen realiseren is geen kinderspel; zonder actie blijven ideeën slechts fantasieën.

Uit onderzoek van Dr. Gail Matthews blijkt dat mensen die een ‘extra duwtje’ kregen, 76% meer bereikten. Ik bied dat duwtje, zodat ook jij meer kunt bereiken.

Workshopkorting

Door het jaar heen worden er live workshops georganiseerd (bij voldoende aanmeldingen). Als mijn ‘coachee’ krijg je de kans om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen.