Bedrijfscoach voor ZZP'ers

ZZP’er onderneem niet langer alleen en gun jezelf een bedrijfscoach die jou helpt de regie en vrijheid terug te pakken in je leven en onderneming.

Als bedrijfscoach ben er exclusief voor jou

Ben jij een ZZP'er of freelancer met een uitdagend privéleven?

Je hebt een uitdagend privéleven én werkt als ZZP’er. Je bent continu anderen aan het helpen waardoor je alleen maar aan het reageren en jouw eigen doelen blijven achter. Terwijl jij ondernemer bent geworden voor de vrijheid.

Inhoud bedrijfscoach traject

6 maanden bedrijfscoach

We starten het half jaar bedrijfscoachtraject waarin we jouw mindset ijzersterk maken en jouw onderneming next-level te tillen. We ontdekken welke beperkingen jou tegenhouden en wat jouw unieke kracht is. Welke gewoonten kan je ontwikkelen die jou verder brengen.

Elke maand 2 uur live bedrijfscoaching

Elke maand hebben we een 1-op-1 coachsessie waarbij we jouw uitdagingen samen 1 voor 1 gaan tackelen. Hierbij maak ik gebruik van de beste Ziglar technieken. In de eerste maand doen we een extra coachsessie als kickstart.

Ik sta altijd voor je klaar

Zit je in de knel? Weet dat ik altijd voor je klaar sta, zelfs tijdens mijn vakantie of op een feestje. Het is essentieel dat er altijd iemand voor je is

Realiseer je ambities met een duwtje in de rug

Doelen realiseren is geen kinderspel; zonder actie blijven ideeën slechts fantasieën.

Uit onderzoek van Dr. Gail Matthews blijkt dat mensen die een ‘extra duwtje’ kregen, 76% meer bereikten. Ik bied dat duwtje, zodat ook jij meer kunt bereiken.

Workshopkorting

Door het jaar heen worden er live workshops georganiseerd (bij voldoende aanmeldingen). Als mijn ‘coachee’ krijg je de kans om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen.