Motiverende 1-op-1 mentoring trajecten

Gun jezelf een sparringpartner die jou helpt de regie en vrijheid terug te pakken in je leven en onderneming.

Ik ben er speciaal voor jou

Ben jij een ondernemer met een uitdagend privéleven?

Je hebt een uitdagend privéleven én een onderneming. Je bent continu anderen aan het helpen en dienen en daardoor ben je alleen maar aan het reageren en jouw eigen prioriteiten blijven achter. Terwijl je ondernemer bent geworden voor de vrijheid.

Inhoud traject

6 maanden

We starten met een half jaar traject waarin we jouw mindset ijzersterk maken en jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen. We ontdekken welke beperkingen jou tegenhouden en wat jouw superkracht is. Welke gewoonten kan je ontwikkelen die jou verder brengen.

Elke maand 2 uur live mentoring

Elke maand hebben we een 1-op-1 sessie waarbij we jouw uitdagingen samen 1 voor 1 gaan tackelen. Hierbij maak ik gebruik van de beste Ziglar technieken. In de eerste maand doen we een extra sessie als kickstart.

Je kunt me altijd bereiken

Heb je me nodig? Ik ben voor jou altijd bereikbaar bij tegenslagen. Ook als ik op vakantie ben of bij een verjaardag. Ik vind het belangrijk dat er altijd iemand voor je is.

Bereik jouw doelen met een stok achter de deur

Het behalen van doelen is niet vanzelfsprekend, als je het bedenkt maar verder niets mee doet gebeurt er niets. 

Dr. Gail Matthews ontdekte dat mensen met ‘een stok achter de deur’ 76% meer bereikten. Ik zorg voor die stok zodat jij ook meer bereikt.

Toegang tot mijn netwerk

Ondanks alle boeken, video’s, seminars en onderzoeken die ik heb geraadpleegd zijn er ook dingen waar ik niet genoeg van afweet. Daarom heb ik mensen in mijn netwerk die gespecialiseerd zijn in branding, SEO, personal training, marketing, webdesign en noem maar op.

Gratis toegang tot kennis en tools

De tools die jij nodig hebt om alles uit het traject te halen en geselecteerde trainingen. Daarnaast krijg je een gesigneerd exemplaar van mijn boek.