Productiviteitstool van Zig Ziglar

The Performance Planner

Haal meer uit je dagen en bereik je doelen met The Performance Planner van Zig Ziglar.
Het ligt niet aan jou

Dwaal jij rond zonder richting?

Vind je het moeilijk om te focussen, je dagen effectief te plannen en je doelen te bereiken? Misschien lijkt het alsof je altijd druk bent, maar nooit echt productief. Het uitstelgedrag, de mistige doelen en de eindeloze afleidingen zijn niet jouw schuld. Ze zijn het resultaat van een gebrek aan een duidelijk plan en structuur.

De sleutel tot productiviteit ligt binnen handbereik

Waarom The Performance Planner?

De oplossing is dichtbij met The Performance Planner, jouw ultieme hulpmiddel voor een leven vol succes en evenwicht. Deze planner is meer dan een agendaboek; het is een uitgebreide tool ontworpen om je te helpen je leven te structureren en je doelen te bereiken. Met zijn unieke, beproefde methode breng je orde in de chaos, zowel in je hoofd als op papier.

Je ontdekt hoe je op een duurzame manier prioriteiten stelt, zodat je meer voor elkaar krijgt. Met speciaal ontworpen pagina-indelingen kun je al je doelen, taken, en dagelijkse activiteiten op één plek verzamelen.

The Performance Planner, een product (ontwikkeld door de nummer 1 motivator van Amerika, Zig Ziglar) dat al bijna 50 jaar mensen helpt om uitstelgedrag te voorkomen en veel meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hielden, wordt nu jouw trouwe metgezel op weg naar succes.

Details

Wat is de investering?

The Performance Planner is de tool die helpt echt productief te worden. De pagina's zijn niet gedateerd, je kan beginnen wanneer jij er klaar voor bent.

The Performance Planner

Jouw dagelijkse planner

€65

Mentorklanten betalen slechts 60 euro