Het boek

Drie +1 = G.O.U.D.

Met dit boek ga jij; Gemotiveerd, Overzichtelijk, Uniek en Doelgericht met jouw bedrijf naar het volgende niveau

Jouw bedrijf naar het volgende niveau

Creëer jouw bedrijf zodat je van elke dag kan genieten. Wanneer je privéleven even tegenzit heb je een gelukkige basis om op terug te vallen. Hierdoor sta je sterker en kan je het leven beter aan. In dit boek ontdek je formule G.O.U.D. Deze zorgt dat jouw bedrijf naar het volgende niveau gaat.

Het boek voor een stabiele basis

Creëer jouw bedrijf zodat je van elke dag kan genieten

Creëer jouw bedrijf zodat je van elke dag kan genieten. Wanneer je privéleven even tegenzit, heb je een gelukkige basis om op terug te vallen. Hierdoor sta je sterker en kun je het leven beter aan. Het is belangrijk om te genieten van het leven, voor je het weet is het voorbij. Dat doet mij denken aan een prachtig verhaal van toen ik 12 was.

Op vakantie in de Verenigde Staten, bij de Niagarawatervallen was een verrekijker waar je met een kwartje een paar minuten kon turen naar de overkant. Eerst ging mijn zus, daarna was het mijn beurt. Het uitzicht was prachtig. Mijn moeder was aan de beurt en daarna mijn vader. Net op het moment dat hij wilde kijken, was de tijd om. De memorabele woorden van mijn vader kwamen spontaan op: “Pofferdomme, is het kwartje erdoor.”

“Geniet van het leven. Voor je het weet is het kwartje erdoor.”

Met dit boek;

Als ik opnieuw zou moeten starten dan is dit...

Mijn leidraad

Deze foto markeerde een dieptepunt in mijn leven. Als bruidsfotograaf had ik in 2017 mijn beste jaar ooit. Mijn leven leek perfect: een jongensdroom kwam uit toen we een Friese Stabij pup in huis kregen. Op creatief vlak bereikte ik mijn hoogtepunt en won ik meerdere indrukwekkende prijzen. Ik werd door de Wedding Photographers Society uitgeroepen tot internationale bruidsfotograaf van het jaar en won de eerste prijs in een Londense fotowedstrijd.

Toen gebeurde het; in juli 2018 moesten we plotseling onze anderhalfjarige hond laten inslapen. In de maanden daarna werd duidelijk dat zowel onze zoon als dochter autisme en ADHD hadden. Dit was ook de reden dat we op zoek moesten naar een nieuwe school.

In 2019 was mijn positieve mindset verdwenen. Door de turbulente tijd waren mijn marketingactiviteiten afgenomen en had ik weinig bruiloften kunnen boeken. Ik had geen doelen meer gesteld, en het ‘succes’ leek verder weg dan ooit. Dat veranderde in januari 2020 toen ik mezelf een harde reset gaf. Ik ging werken bij het distributiecentrum van Kruidvat om wat bij te verdienen en realiseerde me hoe goed ik het had als ondernemer. Na een paar dagen wist ik weer wat me te doen stond: mijn bedrijf reanimeren met alle informatie uit de talloze marketing-, sales- en zelfhulpboeken die ik had gelezen.

Ondanks corona en met hulp van Zig Ziglar stond mijn win-mindset aan. Ik begon met de bouw van het bedrijf dat ik nu heb. Deze ervaringen motiveerden me om dit boek te schrijven als leidraad voor ondernemers om een stabiele basis te creëren voor een succesvol bedrijf. Dit boek bevat mijn, als business mentor en motivator, geheime formule voor een goede mindset en een succesvol bedrijf, en uiteindelijk voor een vrij en betekenisvol leven.

Krijg overzicht en zie de kansen in jouw bedrijf

Drie +1 = G.O.U.D.

Paperback A5

€13,95

Gratis verzending