Alle artikelen

Succes is a Journey – Ziglar Quote

Succes is een reis, geen bestemming. Dit geldt zeker voor ondernemers in de dienstverlenende sector, zoals webdesigners, fotografen en personal trainers. Deze beroepen vragen hard werken, doorzettingsvermogen en voortdurend leren en groeien.
Succes Is A Journey Ziglar Quote

Het succes van een onderneming hangt af van factoren zoals het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten, het opbouwen van een sterke merkreputatie en het ontwikkelen van langdurige klantrelaties. Maar bovenal is succes het resultaat van hard werken en discipline.

Als business mentor zie ik vaak dat ondernemers in de dienstverlenende sector continu moeten leren en zich aanpassen aan de nieuwste trends en technologieën. Dit vraagt om investeringen in tijd en moeite voor het verbeteren van hun vaardigheden. Ook is het belangrijk om te netwerken en verbindingen te maken met andere professionals om van elkaar te leren en ideeën uit te wisselen.

Succes komt niet van de ene op de andere dag. Het is een proces dat tijd en geduld vereist. Door hard te werken en discipline te tonen, bereik je kleine overwinningen die leiden tot grotere doelen.

Geef nooit op. Obstakels en tegenslagen zijn onvermijdelijk, maar doorzetten is cruciaal. Blijf geloven in jezelf en je vaardigheden.

Een positieve mindset behouden is ook belangrijk. Negativiteit en tegenstand kunnen afleiden, maar focus op je doelen en succes. Een positieve en proactieve houding helpt je om uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.

Tijdens mijn workshops benadruk ik altijd dat succes een reis is die hard werken, discipline, leren en groeien vereist.

Deel jouw ervaringen en gedachten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Youtube Tip Validation En Win Winrelaties
Motivatie

YouTube-tip: Validation en win-winrelaties

In de inspirerende korte film Validation van Kurt Kuenne zien je hoe kleine vriendelijke gebaren en oprechte complimenten een grote impact kunnen hebben op de levens van anderen. Deze film herinnert ons weer even dat waardering en erkenning fundamenteel zijn voor het opbouwen van sterke, positieve relaties.

Strategieen Productiviteit Verhogen Ondernemers Autisme
Ondernemen met uitdagingen

Productiviteit verhogen voor ondernemers met autisme

Ondernemers met autisme ervaren unieke uitdagingen op het gebied van productiviteit. Terwijl ADHD vaak gepaard gaat met dopamine ‘problemen’, hebben mensen met autisme meestal te maken met sensorische overbelasting en hyperfocus. Hier zijn enkele bewezen strategieën om de productiviteit te verhogen voor ondernemers met autisme, gebaseerd op onderzoek en praktijkervaringen.

Productiviteit Verhogen Voor Ondernemers Adhd
Ondernemen met uitdagingen

Strategieën om productiviteit te verhogen voor ondernemers met ADHD

Als business mentor en motivator heb ik vaak te maken met ondernemers die worstelen met productiviteit, vooral als ze ADHD hebben. ADHD kan de motivatie en het vermogen om gefocust te blijven erg beïnvloeden. Hier zijn enkele strategieën om productiviteit te verhogen, gebaseerd op onderzoek en inzichten van Dr. Tracey Marks.

De Ultieme Gids Voor Een Efficiente Workflow Voor De Trouwfotograaf
Business mentor

Ultieme gids: efficiënte workflow voor de trouwfotograaf

Als trouwfotograaf weet je hoe belangrijk het is om een gestroomlijnde workflow te hebben. Een efficiënte workflow begint al bij het goed fotograferen, wat het bewerkingsproces aanzienlijk makkelijker maakt en verbetert. In dit artikel deel ik essentiële tips en tools om je workflow te optimaliseren, van het uitzoeken van de foto’s tot het klaarmaken voor de uiteindelijke levering aan je bruidsparen.

Aangenaam, ik ben Arvid de Windt

Ik weet hoe moelijk het is

Als ondernemer, echtgenoot en vader van 2 kinderen met autisme en ADHD weet ik precies hoe moeilijk het is om de regie te hebben en je ambities waar te maken. Ik ontdekte de juiste mindset dankzij (dé motivational guru uit de USA) Zig Ziglar waardoor ik de uitdagingen beter aan kan.

Daarom ben ik in 2022 zelf naar het hoofdkantoor van Ziglar in Texas gegaan om mij als eerste uit de Benelux te laten certificeren als Ziglar Legacy trainer. Zo kan ik de mensen met uitdagende privé situaties helpen om met motiverende business mentoring en workshops de regie en vrijheid in het leven te krijgen waar ze naar op zoek zijn.

Hoe werkt het?

Genieten van het leven, ondanks alles, begint hier met 15 minuten vrijblijvend sparren.

15 minuten sparren

Plan jouw sparsessie en zet de eerste stap naar persoonlijke en professionele groei.

Plan van aanpak

Samen verkennen we hoe jij de regie over je leven en bedrijf pakt.

Bereik meer

We starten met wat jij nu nodig hebt. We gaan voor duurzaam resultaat.