Alle artikelen

Je hebt niet 1 maar meerdere leadgeneratoren nodig

Als zzp’er is het belangrijk om meerdere leadgeneratoren te gebruiken om het risico te verminderen, je bereik te vergroten, meer kansen te creëren, betere resultaten te behalen en flexibel te zijn in je aanpak. Door deze redenen is het gebruik van meerdere leadgeneratoren essentieel voor het succes van je bedrijf.
The Little Book Of Big Quotes

Als zzp’er is het belangrijk om constant nieuwe klanten aan te trekken om je bedrijf te laten groeien. Maar hoe doe je dat precies? Een van de belangrijkste manieren is door het gebruik van leadgeneratoren.

Maar waarom zou je niet genoegen nemen met slechts één leadgenerator? Hier zijn vijf redenen waarom je meerdere leadgeneratoren nodig hebt:

  1. Diversificatie: Door afhankelijk te zijn van slechts één leadgenerator, loop je het risico dat als die bron uitvalt, je geen nieuwe leads meer binnenkrijgt. Door meerdere leadgeneratoren te gebruiken, verdeel je het risico en zorg je ervoor dat je altijd nieuwe leads binnenkrijgt.
  2. Breed publiek: Door meerdere leadgeneratoren te gebruiken, kun je je bereik vergroten en nieuwe klanten aantrekken uit verschillende demografische groepen.
  3. Meer kansen: Door afhankelijk te zijn van slechts één leadgenerator, loop je het risico dat je sommige kansen mist. Door meerdere leadgeneratoren te gebruiken, vergroot je de kans dat je nieuwe leads binnenkrijgt via verschillende kanalen.
  4. Betere resultaten: Door meerdere leadgeneratoren te gebruiken, kun je de resultaten vergelijken en de meest effectieve bronnen identificeren. Zo kun je je tijd en middelen beter benutten en betere resultaten behalen.
  5. Flexibiliteit: Door meerdere leadgeneratoren te gebruiken, heb je de flexibiliteit om te experimenteren met verschillende strategieën en te zien wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Zo kun je je leadgeneratie op lange termijn verbeteren.

 

Als bedrijfscoach voor zzp’ers adviseer ik om meerdere leadgeneratoren te gebruiken om het risico te verminderen, je bereik te vergroten, meer kansen te creëren, betere resultaten te behalen en flexibel te zijn in je aanpak. Door deze redenen is het gebruik van meerdere leadgeneratoren essentieel voor het succes van je bedrijf. Zelf heb ik er ook meerdere, kijk maar eens onderaan de homepage.

Deel jouw ervaringen en gedachten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Youtube Tip Validation En Win Winrelaties
Motivatie

YouTube-tip: Validation en win-winrelaties

In de inspirerende korte film Validation van Kurt Kuenne zien je hoe kleine vriendelijke gebaren en oprechte complimenten een grote impact kunnen hebben op de levens van anderen. Deze film herinnert ons weer even dat waardering en erkenning fundamenteel zijn voor het opbouwen van sterke, positieve relaties.

Strategieen Productiviteit Verhogen Ondernemers Autisme
Ondernemen met uitdagingen

Productiviteit verhogen voor ondernemers met autisme

Ondernemers met autisme ervaren unieke uitdagingen op het gebied van productiviteit. Terwijl ADHD vaak gepaard gaat met dopamine ‘problemen’, hebben mensen met autisme meestal te maken met sensorische overbelasting en hyperfocus. Hier zijn enkele bewezen strategieën om de productiviteit te verhogen voor ondernemers met autisme, gebaseerd op onderzoek en praktijkervaringen.

Productiviteit Verhogen Voor Ondernemers Adhd
Ondernemen met uitdagingen

Strategieën om productiviteit te verhogen voor ondernemers met ADHD

Als business mentor en motivator heb ik vaak te maken met ondernemers die worstelen met productiviteit, vooral als ze ADHD hebben. ADHD kan de motivatie en het vermogen om gefocust te blijven erg beïnvloeden. Hier zijn enkele strategieën om productiviteit te verhogen, gebaseerd op onderzoek en inzichten van Dr. Tracey Marks.

De Ultieme Gids Voor Een Efficiente Workflow Voor De Trouwfotograaf
Business mentor

Ultieme gids: efficiënte workflow voor de trouwfotograaf

Als trouwfotograaf weet je hoe belangrijk het is om een gestroomlijnde workflow te hebben. Een efficiënte workflow begint al bij het goed fotograferen, wat het bewerkingsproces aanzienlijk makkelijker maakt en verbetert. In dit artikel deel ik essentiële tips en tools om je workflow te optimaliseren, van het uitzoeken van de foto’s tot het klaarmaken voor de uiteindelijke levering aan je bruidsparen.

Aangenaam, ik ben Arvid de Windt

Ik weet hoe moelijk het is

Als ondernemer, echtgenoot en vader van 2 kinderen met autisme en ADHD weet ik precies hoe moeilijk het is om de regie te hebben en je ambities waar te maken. Ik ontdekte de juiste mindset dankzij (dé motivational guru uit de USA) Zig Ziglar waardoor ik de uitdagingen beter aan kan.

Daarom ben ik in 2022 zelf naar het hoofdkantoor van Ziglar in Texas gegaan om mij als eerste uit de Benelux te laten certificeren als Ziglar Legacy trainer. Zo kan ik de mensen met uitdagende privé situaties helpen om met motiverende business mentoring en workshops de regie en vrijheid in het leven te krijgen waar ze naar op zoek zijn.

Hoe werkt het?

Genieten van het leven, ondanks alles, begint hier met 15 minuten vrijblijvend sparren.

15 minuten sparren

Plan jouw sparsessie en zet de eerste stap naar persoonlijke en professionele groei.

Plan van aanpak

Samen verkennen we hoe jij de regie over je leven en bedrijf pakt.

Bereik meer

We starten met wat jij nu nodig hebt. We gaan voor duurzaam resultaat.