Arvid De Windt Banner

Business mentor

Alle artikelen op het gebied van Business mentor

De Ultieme Gids Voor Een Efficiente Workflow Voor De Trouwfotograaf
Productiviteit

Ultieme gids: efficiënte workflow voor de trouwfotograaf

Als trouwfotograaf weet je hoe belangrijk het is om een gestroomlijnde workflow te hebben. Een efficiënte workflow begint al bij het goed fotograferen, wat het bewerkingsproces aanzienlijk makkelijker maakt en verbetert. In dit artikel deel ik essentiële tips en tools om je workflow te optimaliseren, van het uitzoeken van de foto’s tot het klaarmaken voor de uiteindelijke levering aan je bruidsparen.

Boekreview Purple Cow Seth Godin
Boeken

Purple Cow – Seth Godin boekreview

The Purple Cow is een zakenboek geschreven door Seth Godin dat het belang beschrijft van het creëren van iets bijzonders of “opmerkelijks” om op te vallen in de drukke en competitieve markt van vandaag.

The Little Book Of Big Quotes

Je hebt niet 1 maar meerdere leadgeneratoren nodig

Als zzp’er is het belangrijk om meerdere leadgeneratoren te gebruiken om het risico te verminderen, je bereik te vergroten, meer kansen te creëren, betere resultaten te behalen en flexibel te zijn in je aanpak. Door deze redenen is het gebruik van meerdere leadgeneratoren essentieel voor het succes van je bedrijf.

Geweldige Marketingcampagne Van Honda

Marketingwonder uit de 60’s

Eén van de beste marketingcampagnes van de vorige eeuw staat bij mij in de schuur. In januari 1999 kocht ik als 16-jarige (puisterig en lange haren) dit geweldige voorbeeld van marketing. Een paar jaar terug kocht ik zelfs een “Life magazine” uit begin jaren 60 om een echte originele advertentie te bemachtigen. Maar wat was de boodschap dan vraag jij je af?