Arvid De Windt Banner

Artikelen

Artikelen

Strategieen Productiviteit Verhogen Ondernemers Autisme
Ondernemen met uitdagingen

Productiviteit verhogen voor ondernemers met autisme

Ondernemers met autisme ervaren unieke uitdagingen op het gebied van productiviteit. Terwijl ADHD vaak gepaard gaat met dopamine ‘problemen’, hebben mensen met autisme meestal te maken met sensorische overbelasting en hyperfocus. Hier zijn enkele bewezen strategieën om de productiviteit te verhogen voor ondernemers met autisme, gebaseerd op onderzoek en praktijkervaringen.

Productiviteit Verhogen Voor Ondernemers Adhd
Ondernemen met uitdagingen

Strategieën om productiviteit te verhogen voor ondernemers met ADHD

Als business mentor en motivator heb ik vaak te maken met ondernemers die worstelen met productiviteit, vooral als ze ADHD hebben. ADHD kan de motivatie en het vermogen om gefocust te blijven erg beïnvloeden. Hier zijn enkele strategieën om productiviteit te verhogen, gebaseerd op onderzoek en inzichten van Dr. Tracey Marks.

De Ultieme Gids Voor Een Efficiente Workflow Voor De Trouwfotograaf
Business mentor

Ultieme gids: efficiënte workflow voor de trouwfotograaf

Als trouwfotograaf weet je hoe belangrijk het is om een gestroomlijnde workflow te hebben. Een efficiënte workflow begint al bij het goed fotograferen, wat het bewerkingsproces aanzienlijk makkelijker maakt en verbetert. In dit artikel deel ik essentiële tips en tools om je workflow te optimaliseren, van het uitzoeken van de foto’s tot het klaarmaken voor de uiteindelijke levering aan je bruidsparen.

Hoe Regie Nemen Over Je Leven To
Persoonlijke ontwikkeling

Hoe regie nemen over je leven tot ultieme vrijheid leidt

In onze hectische wereld vergeten we soms dat wij de regie over ons eigen leven hebben. Verstrikt in andermans verwachtingen en eindeloze to-do lijsten, voelen we ons vaak meer passagier dan bestuurder. Echter, door bewuste keuzes te maken, nemen we de regie terug en banen we een pad naar een leven vol voldoening, geluk, en succes.

Succes Is A Journey Ziglar Quote
Motivatie

Succes is a Journey – Ziglar Quote

Succes is een reis, geen bestemming. Dit geldt zeker voor ondernemers in de dienstverlenende sector, zoals webdesigners, fotografen en personal trainers. Deze beroepen vragen hard werken, doorzettingsvermogen en voortdurend leren en groeien.

Boekreview Purple Cow Seth Godin
Business mentor

Purple Cow – Seth Godin boekreview

The Purple Cow is een zakenboek geschreven door Seth Godin dat het belang beschrijft van het creëren van iets bijzonders of “opmerkelijks” om op te vallen in de drukke en competitieve markt van vandaag.

The Little Book Of Big Quotes
Business mentor

Je hebt niet 1 maar meerdere leadgeneratoren nodig

Als zzp’er is het belangrijk om meerdere leadgeneratoren te gebruiken om het risico te verminderen, je bereik te vergroten, meer kansen te creëren, betere resultaten te behalen en flexibel te zijn in je aanpak. Door deze redenen is het gebruik van meerdere leadgeneratoren essentieel voor het succes van je bedrijf.

Geweldige Marketingcampagne Van Honda
Business mentor

Marketingwonder uit de 60’s

Eén van de beste marketingcampagnes van de vorige eeuw staat bij mij in de schuur. In januari 1999 kocht ik als 16-jarige (puisterig en lange haren) dit geweldige voorbeeld van marketing. Een paar jaar terug kocht ik zelfs een “Life magazine” uit begin jaren 60 om een echte originele advertentie te bemachtigen. Maar wat was de boodschap dan vraag jij je af?